Ultieme uitdaging: Een elftal foto

Gepubliceerd op 29 januari 2017 om 13:49

Als kittens bij ons opgroeien, dan proberen we ze op regelmatige basis vast te leggen in (studio)foto’s. Dat is ook een hobby van mij, dus in deze tijd kan ik zeker mijn hart ophalen. Alle kittens gaan natuurlijk stuk voor stuk even voor de lens, en als nest, maar als je 11 van die 
bengels hebt rondlopen, dan is dát natuurlijk de ultieme uitdaging.

 

Het lukt met enige moeite om ze alle 11 in de grote krabpaal te krijgen en daarvan een foto te maken. Maar een geposeerde studiofoto is natuurlijk een ander verhaal. Met bovenstaande foto ben ik de hele avond bezig geweest. Eerst zijn alle kittens alleen op de foto geweest en als nest. Ze zijn daardoor gelukkig al een beetje gewend en de ergste drukte was al uit de lijfjes ;-)


Vervolgens heb ik voorzichtig de meest luie kittens alvast op hun plekje gelegd. Lekker onder de warme instellamp. Uiteraard zijn er altijd een paar bengels die niet moe te krijgen zijn, en daar had ik het meeste werk van. Alle 11 op een rijtje bleek een utopie, het dressoir en de achtergrondrol zijn domweg niet breed genoeg. Ik moest dus ietsje in de hoogte gaan werken, net als bij een echte elftal-foto. En helaas ook hierbij de achtergrond een klein beetje bijwerken.


Uiteindelijk deden het nieuwe verenstokje, enkele late uurtjes, een beetje geluk en een portie doorzettingsvermogen de grootste truc, met trots presenteer ik: Tempus Fugit Marvel Heroes! Dank je wel kanjers!!


 »

Maak jouw eigen website met JouwWeb