Terugblik op een eftal Superhelden

Gepubliceerd op 1 maart 2017 om 00:00

Wat was het bijzonder! Eind 2016 zijn er 3 nestjes geboren. De moedertjes hadden dat zo gepland en wij zijn ervoor gegaan. Wat hebben we genoten van 11 kleine rakkers! Dit is waarschijnlijk eenmalig en daarom hadden we een heuse kittenblog in het leven geroepen, waar alle updates en foto’s op te zien was.

We hebben de kittens namen gegeven van superhelden uit de Marvel serie. Zo horen alle 11 de kittens toch bij elkaar maar elk nest had een ander thema binnen Marvel. En ja, het was even aanpoten. Zeker toen de kleintjes nog erg klein waren, toen waren de zorgen natuurlijk extra groot. Mystique kreeg het na 2 dagen benauwd, maar krabbelde snel weer op. En dan dappere Iron Man.. Zijn moeder was bovenop hem gaan liggen en wat was hij lusteloos.

 

We hebben dag en nacht voor en met hem geknokt en hij is er bovenop gekomen. Maar het was ook genieten. Toen Pina en Kayleigh hun krachten gingen bundelen en hun kittens samen lagen, geweldig! En dan die drie zelfstandige zoons van Suzie, na verloop van tijd werden deze moeiteloos in de kittengroep opgenomen. Het vereist ook enige discipline. Alles werd dagelijks gepoetst en gewassen en de kittens werden van hun natje en droogje voorzien en uiteraard op gezette tijden gecontroleerd en gewogen.

 

Dan komt de tijd van de kittenbezoekjes en ook dan willen we graag iedereen de tijd geven om rustig kennis te maken en informatie uit te wisselen.
Met een grote Zooplus bestelling dachten we er wel te zijn. Dozen vol met kittenblik, kittenbrok en andere verwennerijen zijn in onze keukenkastjes verdwenen. We dachten het daarmee uit te kunnen houden, maar er waren nog 2 bestellingen van die orde nodig, haha. Ook de grijze container had het zwaar, letterlijk, die is een keer aan de weg blijven staan omdat de ophaaldienst deze te zwaar vond, oeps…

 

Ook de foto’s bleven niet achter. Het streven was elke week, maar dat is niet altijd gehaald. Maar poseren kunnen ze! Met als ultieme uitdaging ze alle elf op 1 foto te krijgen. En dat is gelukt! Daarover in deze blog 😊


Bij de dierenarts was het feest. Verdeeld over 3 kooien aangekomen maar als snel hebben ze de hele behandelkamer ingenomen. We hebben een lijst met geslachten en namen gemaakt, zodat de administratie soepel verliep. Gelukkig –op het hartruisje van Mystique na, dit is bij een specialist
nagekeken- zijn ze allemaal goedgekeurd. Al hebben we helaas nog wel even kennis moeten maken met een rondgaand virusje.

 

En dan nadert de tijd van afscheid. Extra zwaar want elk afscheid was er weer 1. Gelukkig mag Scarlet hier blijven wonen. Net als bij onze andere kittens, krijgen ook deze kittens netjes een kittenpakketje mee en een eigengemaakte mand en een eigen fotoalbum. Ook dat was even doorpezen, en het logeerbed lag op een gegeven moment vol met de inhoud van deze kittenpakketjes. In korte tijd hebben we aardig wat kilometers gemaakt, maar iedereen is netjes en tevreden bij het nieuwe personeel aangekomen.

Het gaat jullie goed, superhelden! Wat hebben we genoten van jullie allemaal, maar we lassen wel even een kleine pauze in ❤


«   »